Igienizare Clima/AC

Serviciul de igienizare AC elimină definitiv mirosurile neplăcute din sistemul de climatizare a mașinii și împiedică dezvoltarea în viitor a bacteriilor și mucegaiului în instalația de aer condiționat.

Simți un miros urât în mașină? De cele mai multe ori, cauza mirosului neplăcut este găsită chiar în instalația de aer condiționat auto, unde umezeala permite dezvoltarea bacteriilor și mucegaiului.

Cum funcționează procesul de igienizare a instalației de aer condiționat auto?

Sistemul de climatizare auto se curăță periodic (la 12-24 luni) prin introducerea în instalație a unui agent special de tip aerosol, care călătorește de-a lungul sistemului de aer condiționat al mașinii și produce igienizarea instalației și eliminarea mirosurilor neplăcute.

Dacă nu ai făcut nicio curățare a instalației de aer condiționat în ultimii 2-3 ani, ia urgent în considerare igienizarea instalației! Este aerul pe care îl respiri în fiecare zi!

Procesul de recirculare a agentului aerosol va curăța toate componentele sistemului de climatizare, începând cu vaporizatorul și filtrele, și terminând cu igienizarea conductelor și a gurilor de ventilație din interiorul habitaclului.

În urma tratamentului aplicat sistemului de condiționare al aerului, reziduul inofensiv amplasat în instalație va împiedica dezvoltarea bacteriilor și mucegaiului în viitor.

Recomandăm realizarea la pachet a igienizării, concomitent cu încărcarea cu freon a instalației, prin alegerea serviciului complet AC.

Garantăm că nu vei avea probleme cu sistemul de aer condiționat al mașinii pentru cel puțin 2 ani!