Soluția Modernă pentru Afacerea Ta: Soft POS

Ce este SoftPOS?

Sistemul de plată oferit de băncile din România, SoftPOS, este o soluție modernă și eficientă pentru acceptarea plăților cu cardul în mediul comercial, cu comisioane foarte mici și implementare rapidă.

Ușor de Obținut și Folosit:

SoftPOS este o aplicație disponibilă pentru telefoanele Android, care îți permite să accepți plăți contactless cu cardul, telefonul sau orice alt tip de suport de card cu cititor NFC. Poți achiziționa rapid aplicația, indiferent din ce oraș din România ești.

Costuri Reduse:

În comparație cu alte tipuri de POS, SoftPOS îți asigură cele mai mici costuri. Este o alternativă accesibilă pentru orice tip de afacere.

Control Total:

Urmărești în timp real evoluția vânzărilor și poți extrage rapoarte. Administrezi terminalele POS și accesul personalului tău la ele. Indiferent că e vorba de tine sau de angajații tăi, poate fi luat peste tot. Aplicația folosește datele mobile sau WiFi-ul telefonului tău.

Siguranță și Conformitate:

SoftPOS oferă același nivel de securitate ca un POS clasic. Consumul de resurse naturale este redus, deoarece confirmarea plății se face în mod electronic, fără consum de hârtie.

Instalare Simplă:

Instalează aplicația SoftPOS din Google Play și activeaz-o împreună cu administratorul din compania ta. Dacă dorești ca plătitorul să se autentifice cu PIN, instalează și ING SoftPOS PIN PAD după instalarea ING SoftPOS. Aplicația PIN PAD se conectează la aplicația ING SoftPOS și intervine automat numai atunci când este nevoie de PIN.

Funcționalități Avansate:

SoftPOS face cam tot ce face un POS clasic și puțin mai mult: Citește cardurile și alte dispozitive de plată prin NFC (contactless). Are funcții de vânzare și anulare a plății. Transmite chitanța prin cod QR (citit de telefonul cumpărătorului) sau e-mail.

De ce să alegi acest dispozitiv?

Aspectul Familiar:

Dispozitivul are un design similar cu POS-urile tradiționale, ceea ce îi conferă un aspect familiar și încurajează încrederea clienților. Aspectul tradițional poate ajuta la eliminarea reticenței legate de utilizarea telefoanelor mobile pentru plăți.

Certificare Google:

Dispozitivul este certificat de Google, ceea ce garantează compatibilitatea și securitatea. Certificarea Google asigură că dispozitivul respectă standardele și protocoalele necesare pentru a funcționa într-un mediu POS.

Funcționalitate SoftPOS:

Dispozitivul rulează aplicația SoftPOS, care îl transformă într-un terminal POS mobil. Poți accepta plăți contactless cu cardul, telefonul sau alte dispozitive de plată dotate cu cititor NFC.

Ușor de Utilizat:

Instalarea aplicației SoftPOS este simplă și rapidă. Utilizarea dispozitivului este intuitivă, similară cu un POS tradițional.

Siguranță și Conformitate:

Dispozitivul oferă același nivel de securitate ca un POS clasic. Confirmarea plății se face în mod electronic, fără consum de hârtie.

Costuri Reduse:

În comparație cu POS-urile tradiționale, acest dispozitiv are costuri mai mici. Nu necesită achiziționarea unui hardware suplimentar, cum ar fi cititoarele de carduri.

Noul dispozitiv smart cu Android, cu un design inspirat de POS-ul tradițional, reprezintă o soluție inovatoare pentru acceptarea plăților în mediul comercial. Cu o comunicare clară și informații relevante, clienții vor fi mai deschiși să accepte această nouă modalitate de plată.

Încearcă acum SoftPOS și transformă-ți afacerea într-un mediu de plată modern și eficient!